Geplaatst op Geef een reactie

Hippo zegt Hoi!

Hoi! 

Als zangjuf en maker van muzieklessen voor het digibord, wil ik, Cassandra, graag zoveel mogelijk dingen waar je blij van wordt (zoals zingen!) delen met jong en oud.  Toen ik weer meer ben gaan tekenen, maakte ik voor het liedje ‘Hippo On The Bus’ de illustraties. De lieve grappige Hippo, Koe, Schaap en Poes moest ik gewoon met de wereld delen, dus ik ben gaan nadenken… en besloot er knuffelkussentjes van te maken! 

Ik kan me nog goed herinneren dat mijn allereerste Hippo Knuffelkussen werd ‘geboren’. Trots als een pauw dat Hippo nu echt tastbaar was! 

Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en ben ‘online’ gegaan met de knuffels. Inmiddels zijn ze ook vereeuwigd op mok, poster en kaart en krijg ik zo ontzettend veel lieve reacties op de vrienden. 

In de Hippo & Friends Shop kan iedereen kennis maken met de vrienden. Ze kunnen niet wachten om op reis te gaan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.